Rendezvények - Hárfamuzsika.hu

Bajtala Emese, Hárfaművész.

Bajtala Emese, Hárfaművész

Bajtala Emese, Hárfaművész
  |HU  EN |
  |HU  EN |
  |HU  EN |
Bajtala Emese Hárfaművész
  |HU  EN |
Tartalomhoz ugrás

Fellépések amiket vállalok

 
Esküvők

 
Polgári szertartás: Az esküvőn felcsendülő élő hárfamuzsika különleges hangulatot teremt. Ez az egyedülálló lehetőség, határainkon túl a reneszánszát éli. A házasulandó párok nem véletlenül választják életük meghatározó eseményének zenei aláfestéséhez az élő hárfamuzsikát. A hárfa hangja meghitt és elegáns hangulatot varázsol az ünnepi esemény köré, legyen szó bármelyik szertartásról. Már a vendégek érkezésekor szól a zene és a teljes házasságkötést végig követi /bevonulás, aláírás, gyűrűhúzás, vers, gyertyagyújtás, szülőköszöntés, gratuláció/.
A zenéket személyes találkozás alkalmával választhatja ki a jegyespár. A repertoár bőséges lehetőségeket rejt magában. A zenei kínálatban a komolyzene mellett szerepel filmzene, musical, sanzon, latin és ír zene, jazz és pop.

Templomi szertartás: A templom akusztikája gyönyörűen kiemeli a hárfa hangzását, maradandó élményt nyújtva az esküvőn. Az érkező vendégek hárfamuzsika hangjaira foglalhatják el helyeiket, majd a bevonuló zene után a szertartás részeként szólalnak meg a kiválasztott zeneművek. Kivonulás és a gratuláció alatt szintén hárfamuzsika szól. Olyan kis templomokba is ajánlom, ahol helyhiány miatt nincs lehetőség orgona muzsikára.
 
Háttérzene: - A teljes vacsora, vagy állófogadás alatt
 
-      Kihangosítva is szólhat a helyszín bármely részén, így a családi fotózást vagy a vacsorát megelőző pezsgős koccintást is hangulatossá teheti.


Rendezvények
Christmaspartik

Nagyon könnyed, parti hangulatú műsor, népszerű karácsonyi dallamokkal, átiratokkal, igény szerinti összeállításban. A műsor rendelhető szóló koncertként és háttérzeneként egyaránt.

Koktélpartik, állófogadások, vacsorák, kiállítás megnyitók, konferenciák
A komolyzenétől a jazzig! Bármilyen összeállításban, igény szerinti terjedelemben rendelhető műsor, mely kérhető koncertszerű előadásban, vagy háttérzeneként egyaránt.


Koncertek

Szóló és Kamarazenei fellépések
A hangszertársítás sokféle lehetőséget rejt magában, más-más hangulat, zenei hangzás jön létre, ha a hárfa fuvolával, hegedűvel, pánsíppal, trombitával vagy vonósnégyessel játszik együtt.

Karácsonyi koncertek
Meghitt ünnepi műsor karácsonyi dallamokkal, igény szerint zenés irodalmi estként is.

Vissza a tartalomhoz